Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

понеділок, 12 жовтня 2020 р.

"БЕРИ ПРИКЛАД" (найвідоміші особистості світу)


Цих людей сміливо можна назвати геніями.  Їм вдалося не тільки заробити мільйони, навіть мільярди, а й прославитися на весь світ. Вони є авторами масштабних проектів і джерелом мудрих думок, які надихають на нові звершення і донині.

Немає сумніву, що інноватор та сміливий мрійник Ілон Маск – один із тих, хто на наших очах творить майбутнє. Кожен із його грандіозних проектів вражає та відкриває нові грані не тільки можливостей людства, а й перспективи для розвитку нашої планети загалом. Для того, щоб познайомитися з Ілоном ближче та дізнатися, як він став таким, яким є зараз, варто читати книгу журналіста Ешлі Венса. Останній розмовляв із Маском близько 50 годин, щоб написати біографію, яка би з точністю та щирістю розповіла про «Ніколу Теслу 21 століття».

«Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє» – маст-рід для розумних, сучасних та амбітних людей, які крокують у ногу з часом.

«Кожному в нашій країні слід вчитися програмувати комп’ютер, адже це вчить нас думати». Стів Джобс

Відомий на весь світ творець Apple говорив: «Секрет успіху – вірити в свою місію». Для Стіва на першому місці завжди була мета змінити світ на краще, а не отримати гроші завдяки бізнесу. Тому Apple створювався для надання нових можливостей людині в користуванні персональними комп’ютерами. Як бачимо, це Стіву дійсно вдалося.

  Нікола Тесла. Один із найвідоміших в історії винахідників розповідає про свої перші досягнення, погляди на самовдосконалення, роботу й непересічні думки про розвиток цивілізації. Також у книзі є передбачення майбутнього, які почали збуватися вже після смерті Тесли.

  Книга відкриває винахідника з багатьох сторін. Ми маємо змогу не тільки познайомитися з його геніальними ідеями, які випередили час, а й дізнатися, яким було дитинство і юність Ніколи.

   Альберт Ейнштейн  – один із засновників сучасної теоретичної фізики, лауреат Нобелівської премії з фізики 1921 року, громадський діяч-гуманіст.   Почесний доктор близько 20 провідних університетів світу, член багатьох Академій наук, у тому числі іноземний почесний член АН СРСР (1926). Ейнштейн – автор понад 300 наукових робіт із фізики, а також близько 150 книг та статей в галузі історії та філософії науки, публіцистики та ін.




Немає коментарів:

Дописати коментар