Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

четвер, 25 квітня 2019 р.

"Великдень кличе на забави"

  Весна-чарівниця.  З її приходом все у природі пробуджується, все ніби ожива. Саме навесні більшість люду відмічають одне з найбільших свят- Великдень. 
     Цікаво і змістовно пройшла в нашій бібліотеці етногодина "Рік у рік любов Господня творить свято Великоднє", на якій були присутні учні 2-А класу СШ №5 (вихователь Бабич Антоніна). Діти довідались про історію виникнення писанки, українське писанкарство, символи писанкарства, види писанок та техніку розпису. Всі разом розучили пісню про писанку, грали в ігри та отримали солодкі призи.
Напередодні світлого свята Великодня бібліотека запросила учнів 3-Б класу СШ№ 5 (вчителі Тетяна Лідней та Софія Висоцька) на майстер-клас "По традиціям, завжди, ми малюєм писанки". Діти уважно переглянули цікаву презентацію про історію українського писанкарства. Потім дітвора власноруч створила писанки, які нестимуть тепло їх рук та будуть притягувати злагоду в їх родину протягом року.
Майстер-клас відбувся за підтримки Міського центру дозвілля будинку культури (керівник Олена Чинченко) та Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.









































Немає коментарів:

Дописати коментар