Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

вівторок, 16 квітня 2019 р.

Книгоманія-2019

     12 квітня відбувся конкурс "Суперчитач Ужгорода", у рамках Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія - 2019". Протягом двох місяців, наші читачі, наодинці з книгами подорожували в часі і просторі, знайомились з книжковими героями, перемагали зло та , зрештою, із "Таємного товариства книгоманів" перетворились в справжню команду "Суперчитачів". 
    До друго етапу цього змагання готувались старанно: вели читацькі щоденники, готували презентації та відео-ролики, вживались в роль того чи іншого героя, щоб якісно представити улюблену книгу. А учениця 3-А класу ЗОШ №6 ім. Гренджі Донського Сюсько Софія подарувала всім присутнім музичне вітання (музичний керівник Вікторія Ковач).
Загалом в цьому конкурсі взяли участь користувачі Міської бібліотеки для дітей, бібліотеки-філії №2 та бібліотеки-філії №6, а також учні шкіл №5, Ужгородської класичної гімназії та НВК "Гармонія".  Поважне журі привітало переможців: Петричко Єву (1-е місце),  Паткановцій Софію (2-е місце) та Розпопу Даніеля (3-е місце). Всі учасники отримали пряникові медальки та подарунки.



















Немає коментарів:

Дописати коментар