Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

четвер, 16 травня 2019 р.

"В душі бринить струна єдина-родина, книга і дитина"


Родинні свята

Розпочали цей цикл святкувань бібліотечні працівники в СШ №5. Спільно з учнями 1-В класу та вчителем Агнесою Ігнатовою підготували чудове родинне свято,  на яке були запрошені батьки. Діти, за допомогою поетичних рядків, розповіли , як за рік навчання в школі стали дружньою, роботящою, щедрою, творчою шкільною родиною.Директор школи, Петро Кіндюх, привітав всіх присутніх і подякував за позитивні емоції від чудового свята.













Дайджест - інформаційний продукт з цікавими рубриками на тему "Тепло материнського серця", підготували працівники бібліотеки для учнів 6-Б (II) класу Лінгвістичної гімназії ім. Т.Шевченка (класний керівним Мар`яна Сабов) та їхніх мам. Присутні довідались про історію цього свята, рекорди материнської спільноти та на що здатна мати заради своїх дітей, про відомих жінок- невідомих матерів. Деякі учні спробували жити за графіком сучасної мами та склали портрет "Основні якості класної мами". Зі сльозами на очах мами переглянули відео-ролик, який придумали та змонтували самі діти. На завершення створили букет "Моя мама - найкраща"





А в стінах бібліотеки відбулося чудове літературно-музичне свято, приурочене родині: шкільній, бібліотечній та музичній. На свято були запрошені найрідніші люди. Захід розпочався з пісні "АВЕ МАРІЯ", у виконанні студентки І-го курсу Ужгородського коледжу ім. Дезидерія Задора Лесів Дарини. Учні 3-А класу ЗОШ № 6 ім. Гренджі Донського (вчитель Світлана Дудко) заспівали "Молитву Матері". Гарно прозвучала в стінах бібліотеки пісня "Мамо, мамо" у виконанні солістки Софії Сюсько, а також її дебютна гра на піаніно "Вальс". Учениця 6-го класу ЗОШ №10 Ілона Савчинець всім присутнім мамам подарувала вірш на угорській мові та "Колискову пісню". Всі виконавц і- це учні Вікторії Ковач, яка нещодавно відсвяткувала свій гарний ювілей, і "Музичне родинне дерево" забуяло пишними квітами-піснями. Казковий Грибок-Лісовичок привітав усіх присутніх з Днем матері, Днем сім'ї та Днем батька.





Немає коментарів:

Дописати коментар