Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

четвер, 17 січня 2013 р.

Клуб "Ветеран"



  Центральна дитяча бібліотека це не тільки осередок зустрічі дітей, але це ще й місце , де молодше покоління має змогу поспілкуватися з старшим поколінням, перейняти їх досвід, прислухатись до порад.
Так на протязі 10 років на базі центральної дитячої бібліотеки працював клуб "Світлячок", який щомісяця збирав ветеранів ВВВ. В листопаді 2011 року його місце зайняв клуб « Ветеран», який розширив коло  своєї діяльності – він об’єднує ветеранів всіх рівнів: війни і праці, охоплює ветеранів всього міста. 
Девіз клубу:"завжди і всюди бути захисником своєї Батьківщини - незалежної самостійної України"
Мета клубу:"Ветерани-дітям, діти - ветеранам"
  Учасниками клубу можуть стати всі бажаючі, які прагнуть допомогти у вихованні підростаючого покоління в дусі патріотизму і відданості своїй Батьківщині. Вони мають право приймати участь у всіх заходах, які проводяться в рамках роботи клубу.




  Найперші помічники бібліотеки у роботі з патріотичного виховання є саме ветеранські організації: рада ветеранів Великої Вітчизняної війни, воїнів-інтернаціоналістів, в’язнів політичних репресій. З ними ми традиційно проводимо спільні заходи до Дня перемоги, дня виводу радянських військ з Афганістану, залучаємо до них учасників бойових дій, свідків лихоліття.




        Завдяки цьому клубу бібліотека налагодила тісні зв’язки  з партією « УДАР» - Віталія Кличка, який надає посильну допомогу бібліотеці, яка вже отримала в подарунок  телевізор, магнітофон, кавоварку, електричний чайник, шахи, нарди. Голова  обласної партії « Удар» Валерій Пацкан спонсорував  проведення свята до Дня захисту дітей. До речі,  на свято були запрошені ветерани-вчителі, які приймали участь, були членами журі, привітали дітей із святом. Такі заходи надовго запам’ятовуються і дають змогу поділитися життєвим досвідом ветеранам, а юним користувачам отримати відповіді на свої запитання.

Немає коментарів:

Дописати коментар