Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

четвер, 10 вересня 2015 р.

Лицар книги видавництва "Карпати"

   З метою підтримки та розвитку дитячого читання в області та з нагоди відзначення 70-річчя Всеукраїнського багатопрофільного видавництва "Карпати" обласною бібліотекою для дітей та юнацтва, видавництвом "Карпати", Закарптаською організацєю Національної спілки письменників України за підтримки управління культури облдержадміністрації у 2015 році проходить обласний конкурс дитячого читання "Лицар книги видавництва "Карпати". 
   У зв"язку з цією датою в міській бібліотеці для дітей проводились різноманітні заходи.
   Щоб ознайомити користувачів бібліотеки з книгами, які вийшли з друку відомого в краї видавництва, було оформлено книжкову виставку "Всеукраїнському видавництву "Карпати" - 70". На цій виставці представлено книги відомих класиків Закарпаття та сучасних авторів. 


  З метою популяризації краєзнавчої літератури в бібліотеці проводились огляди, зустрічі з письменниками, книги яких друкувались у видавництві "Карпати", зокрема, Дмитром Кешелею, Юлією Драгун, Ангеліною Турак, Галиною Малик.





  Як підведення підсумків знайомства з видавництвом проведено І-й етап конкурсу "Лицар книги видавництва "Карпати". Діти розповідали про свої улюблені книги та презентували їх. Перемогу отримала учениця 5-го класу 
ЗОШ №12 Чередниченко Ельвіра.









Немає коментарів:

Дописати коментар