Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

понеділок, 22 січня 2018 р.

День народної єдності !

Ми всі одна сім'я,
Єдина ми родина-
Мільйони різних "Я",
А разом Україна!

  Працівники  Міської бібліотеки для дітей організували і провели для учнів сьомого класу НВК "Гармонія"(вчитель Алла Голич ) історичний хроноскоп "Соборність України: під прапором волі".  
       Розпочався захід з Гімну України.  Присутні дізналися про становлення і розвиток українського національного державотворення, про Акт Злуки, який спирався на споконвічну мрію українського народу про незалежну, соборну, національну державу. Відвідувачам заходу був запропонований відеофільм  «Соборність України: миті історії». Школярі відповіли на всі питання кросворду-вікторини, де ключовим було слово -"СОБОРНІСТЬ". Своє розуміння значимості цього свята діти висловили через поетичні рядки. Яскравим ліричні обрамленням заходу були пісні про Україну, у виконанні Голич Анастасії. І на завершення діти власними долоньками відобразили символ єдності -"Квітку Соборності" та зробили спільне фото.
Щоб юні користувачі мали можливість, за допомогою літератури,  поглибити свої знання про «Шлях до Соборності України», працівники бібліотеки у фойє створили «Куточок маленького Українця».











Немає коментарів:

Дописати коментар