Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

пʼятницю, 27 січня 2017 р.

Щедрий ужинок Юлії Драгун

   26 січня в дитячій бібліотеці "КАЗКА" відбулася презентація двох нових книжок для дітей "Дзвінчики пастушків" та "Небом сонечко гуляє" Юлії Драгун, які вийшли з друку напередодні Новорічно-Різдвяних свят. "Дзвінчики пастушків" - збірочка віршів та колядок. Книга "Небом сонечко гуляє" - це маленькі теплі, домашні історії про маму, тепле сонечко, дружбу, домашніх улюбленців: білого котика, курочку-чубатурочку, безтурботного зайчика, півня-веселуна, сіренького горобчика та лісових звіряток.
   Письменниця, спостерігаючи життя села і навколишньої природи, через книгу передає свої знання дітям, прививаючи їм любов до навколишнього світу. Сама письменниця відкрита, щира серцем і душею з великою вірою в Бога, ділиться любов'ю з маленькими читачами.
Першою ластівкою була книга "Хто раніше всіх встає". З того часу одна за одною побачили світ 13 книжок - це добрий ужинок за 7 років.
   Майже всі книги друкувалися у видавництві "Карпати", саме тому розділити радість із письменницею прийшли директор Віктор Браславець та головний редактор Борис Кушнір.
   Тісно співпрацює з письменницею фольклорист, літературознавець, бібліограф, мистецтвознавець і педагог, заслужений діяч мистецтв України Іван Хланта, який прийняв участь у презентації нових добірок.  На зустрічі були присутні письменник Дмитро Кешеля, завідувач кафедри суспільно-гуманітарної освіти, доктор філософії Марія Баяновська, директор науково-дослідного інституту церковного хорового співу Української богословської академії Карпатського університету Марія Жабляк. Нашу гостю потішили і юні виконавці творчої студії "Едельвейс" Нікіта Манукович,Уляна Лендел, Дарина Лесів, музичний керівник Вікторія Ковач, учениця 9 класу ЗОШ№6 Вероніка Хланта та учні 3-х класів ЗОШ№5, які виконували колядки  та дикламували вірші письменниці.





На завершення, всі присутні учасники зустрічі побажали Юлії Драгун многих та творчих літ!


Немає коментарів:

Дописати коментар