Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

пʼятницю, 14 червня 2019 р.

Літературний день

   Цими днями, в нашому місті, стартував традиційний фестиваль "Книга-фест 2019", який приємно вражає авторів, видавців, бібліотекарів та шанувальників книг. На один день, наша книгозбірня,  перетворилась в цікаву локацію цього фестивалю, в рамках якого, відбулася презентація однієї з книг Юлії Драгун "Калинові береги" , виданих видавництвом "Карпати", 
   Бібліотечні працівники запропонували діткам з літнього табору, що діє при СШ №5, віршовану казку з нової книги Юлії Юріївни. Дід Казкар розповів малечі про дива, які трапляються в казковому лісі, де живе хвалькуватий Боровик, забудькувата Жабка, родина Павучків, Їжачок та іменинник Зайчик. Музично оздобили цю казку Ілонка Савчиниць, Дарина Лесів, Софійка Сюсько (музичний керівник Вікторія Ковач). Привітати Юлію Юріївну з її новим творінням прийшли: Іван Хланта, професор факультету Міжнародних економічних відносин УЖНУ Микола Палінчак та Марія Жабляк.
   Дружба, добро, любов до рідної землі - ось чим зацікавила книга юного читача. Приємно, що бібліотека стала тим казковим містком, який обєднав- "Калинові береги" авторки з її юними читачами.





















Немає коментарів:

Дописати коментар