Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

вівторок, 4 червня 2019 р.

Свято дитинства

    Це вже стало доброю традицією зустрічати перший день літа так феєрично ,  музично та ще й з бібліотекою. Напередодні Міжнародного дня захисту дітей, відбулося свято за підтримки Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради для невгамовних дітлахів, яке мало назву "Хай дітвора у мирі лиш зростає, а Україна наша процвітає". Бібліотечні працівники запросили всіх охочих до "Казкової країни дитинства" на "Чарівному потязі" де кожний отримав солодкий сюрприз. Малеча шукала смаколики на "Цукерковому дереві", годувала пташок, одягла білявкам бантики, (адже  цей день в календарі- Всесвітній день білявок), зібрала канат у похід, приймала участь в пісенному батлі та інших конкурсах та розвагах. Ведуча Тетяна Ленарт оживила байку Леоніда Глібова "Ворона та лисиця ."
   Всі присутні отримали пісенне вітання від учнів 3-А класу ЗОШ №6 ім. Гренжі Донського (вчитель Світлана Дудко), студентки І-го курсу Ужгородського коледжу ім. Дезидерія Задора Лесів Дарини, від учениці СШ №5 Великої Анни,та учениці 6-го класу ЗОШ №10 Ілони Савчинець (музичний керівник Вікторія Ковач).
  А 1 червня відбувся сьомий, традиційний фестиваль «Малеча Фест». Організатори свята Громадська організація "Європейська школа" у партнерстві з Міською бібліотекою для дітей, за підтримки Управління у справах культури, молоді та спорту запросили малечу міста відвідати різні ігрові, пізнавальні локації. Кожен учасник зміг отримати солодке морозиво та білет на атракціони, що діяли на майданчику «Рошен». Танцювальними номерами порадувала хореографічна студія Людмили Петрецької «Веселка». Родинне свято вдалося, а миттєвості кожен бажаючий зміг зафіксував у мобільній фото-зоні. Колектив Ужгородської міської бібліотеки для дітей, за належне сприяння у проведенні фестивалю "Малеча Фест", відзначений подякою та подарунком.
 Два дні свят залишили  позитивні емоції для дітвори та батьків.






















Немає коментарів:

Дописати коментар