Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

неділю, 15 жовтня 2017 р.

“Ми є. Були. І будем ми! Й Вітчизна наша з нами.” (І.Багряний);

14 жовтня Україна відзначала  кілька славетних свят. Серед них Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника Вітчизни. Ці свята нерозривно пов’язані між собою. І в цьому змогли переконатись учні 2-3 класів ЗОШ№6 та учні 7 класу НВК "Гармонія", які напередодні завітали до бібліотеки.
    Тут  школярі, здійснивши історичну подорож у часі під час мультимедійної презентації, дізналися про те, хто такі запорожці, про героїчні звитяги козаків, їх походи, побут та звичаї, про те, як на Запорізькій Січі молодих  хлопців приймали у козаки, . "Щоб козацька слава повік не пропала", юні нащадки, випробувавши свої сили в конкурсах, присяглися продовжувати славні традиції козацького братства.
   А семикласники з НВК "Гармонія" згадали і про героїв, які захищають цілісність нашої держави сьогодні. Для мужніх захисників Вітчизни, у виконанні Голич Анастасії прозвучала пісня "В нашім серці" . 
   Протягом двох дів звучали українські пісні, виконувались запальні танці. Дітям припали до вподоби козацькі забави. А мовчазний гість "Козак Василь" запрошував відвідувачів біліотеки до фотозони.










Немає коментарів:

Дописати коментар