Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

четвер, 28 вересня 2017 р.

Всеукраїнський день бібліотек!

   Бібліотека -це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. Пам'ятаймо, що у давнину бібліотеку називали "дім життя", "притулок мудрості","аптека душі". 
                                                         В. Сухомлинський
    Дотримуючись традиції та крокуючи в ногу з часом, бібліотека завжди чекає та радо зустрічає  свого користувача, особливо в "День відкрих дверей".
   Напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек працівники нашого закладу не тільки приймали вітання та компліменти, а ще для відвідувачів підготували цікаві заходи. У програмі цього дня: година самоврядування "Я -бібліотекар", слайд-шоу " Бібліотеки світу, що вражають", флеш-моб "Обійми бібліотеку", фото-зона "Я люблю свою бібліотеку".
   Учні  3-А класу ЗОШ №3 (вчитель Вікторія Крижевська) переконалися, що стереотипні уявлення про бібліотекарів дуже застарілі, бо самі спробували записати новенького, примхливого користувача до бібліотеки  . Всім настрій підняв веселий музика зі зразкового дитячого ансамблю танцю "Веселка" (керівник- заслужений працівник культури України Людмила Петрецька).










Немає коментарів:

Дописати коментар