Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

пʼятницю, 20 березня 2015 р.

Я тепер уже читач!

  Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято - Всеукраїнський тиждень дитячого читання - час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто творить книгу і тих,  хто любить читати. Це свято залишається найпопулярнішим понад 7 десятиліть і проводиться під час шкільних весняних канікул. Тиждень дитячого читання з давніми традиціями сьогодні не лише не втратив свого значення, але й продовжує набувати особливого змісту для кожного учасника. Впродовж усіх днів Тиждень дитячого читання наповнений зустрічами з найулюбленішими дитячими письменниками, їх новими книжками, літературними подорожами, іграми та вікторинами.
      Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання в Ужгородській міській бібліотеці для дітей стало справжнім святом для учнів 1-Б класу СШ №5 (виховательГПД Романович Марія Іванівна). Цього дня вони стали новими користувачами бібліотечної родини.
Для них було проведено посвяту в читачі. 


   Юні користувачі показали, що вони вже вміють читати та знають багато казок. Першокласники відгадували загадки, впізнавали героїв казок, які вітали їх з посвятою в читачі. 

   Бібліотекарі розповіли їм як користуватись бібліотекою та як берегти книги.


   Насамкінець діток привітали постійні жителі Книжкового королівства Знайко та Незнайко, а бібліотекар Носова Людмила урочисто вручила всім читацькі квитки. 
 



   Тож,  тепер учні 1-Б класу офіційно стали користувачами дитячої бібліотеки і всі із задоволенням вибрали книги, щоб почитати на канікулах.


Немає коментарів:

Дописати коментар