Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

четвер, 28 березня 2019 р.

"Запрошує весна у світ книжковий"

1 день.

Щороку у дні весняних канікул Міська бібліотека для дітей долучається до святкування Всеукраїнського тижня дитячого читання.

День відкритих дверей, що розпочав цей тиждень, був досить насиченим. У фойє бібліотеки для товариства книгоманів розгорнулася експозиція "Запрошує весна у світ книжковий". Для жителів міста користувачі та бібліотекарі провели піар-акцію "Я читаю, тому що...". А ще цього дня представники ГО "Екосфера" провело Екошколу "Енергоефективність для вісх" для юних екологів. Відкриття персональної виставки юної художниці Поліщук Ніколь (учениця 4-А класу НВК "Престиж" художній керівник Наталія Хухра) надихнуло наших користувачів на творчий настрій.












2 день.

Тривала робота ЕКОшколи. В цей день учасники  дізнались про принцип дії сонячного колектора не тільки з порад практичного посібника "Спорудження сонячних колекторів для гарячої води", що вийшов в світ в рамках проекту Євросоюзу, а  ще мали змогу зібрати демонстраційну модель разом з тренерами власноруч. Тепер вони самі усім бажаючим зможуть пояснити, як можна використати енергію сонця для нагріву води для потреб домогосподарства!






 3 день.
Надзвичайно весело пройшло Fresh-спілкування "Почитаємо, пограємо, книги відгадаємо"
4 день.
Урочисте закриття ЕКОшколи. Кожен учасник отримав сертифікат.




Цього ж дня пройшло засідання міського методичного об'єднання шкільних бібліотек "Бібліотечний простір - реальний та віртуальний" (педагогічний діалог). Заступник директора по роботі з дітьми Ужгородської МЦБС Петрішак А.Д. поділилась досвідом роботи, в контексті "Користувач і віртуальні можливості сучасних дитячих бібліотек". Такі навчання надзвичайно корисні , адже вони стимулюють колег на отримання нових навичок у роботі, які спонукають до творчості і пошуку нових нестандартних рішень.








Немає коментарів:

Дописати коментар