Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

неділю, 16 вересня 2018 р.

Бібліотечний дарунок до Дня міста

14 вересня площа Б. Хмельницького, біля Міської бібліотеки для дітей , перетворилась на яскраву, багатоголосу локацію. Протягом півтори години , дійство, яке організували бібліотечні працівники, захоплювало та дивувало мешканців та гостей нашого міста  неповторною атмосферою свята під назвою «Живу, люблю і дихаю тобою моє найкраще місто на землі».

Саме в цей день, з нагоди відзначення 1125 річниці міста Ужгород, в приміщенні бібліотеки, було презентовано персональну виставку робіт юної, талановитої художниці Катерини Великої.
Учасники свята прийняли участь у створені "Карти мрій", "Клумби любові" та сфотографувалися біля фотозони.



До концертної програми долучилися учні ЗОШ№6, 12, 19, СШ №5, СНВК "Пролісок" та НВК "Гармонія". Під час концерту також відбулась церемонія нагородження «Ужгород 2018-Найкращим». Подарунки та солодкі медальки отримали такі номінанти; "Кращий музичний, творчий клас" -учні 3Бкл. ЗОШ №6(вчитель Світлана Дудко);"Кращий спортсмен"- Голич Анастасія(бронзовий переможець з фехтування на 52 Міжнародних дитячих іграх в Єрусалимі); "Голос міста"- Велика Аня, "Творчий прорив 2018 в художньому мистецтві"- Велика Катерина; "Бібліотечний дебют"-танцювальний колектив СНВК "Пролісок", Танасійчук Артем (музичний керівник Вікторія Ковач), Яцко Дарина (музичний керівник Любов Овчіннікова); "Лідер читання-2018"-Міськова Анастасія; "Краща ведуча свят"-Ленарт Тетяна.








Чудову атмосферу свята підтримали фехтувальники з НВК "Гармонія" (тренер Вікторія Петрішак), та виступи Лесів Дарини і чудового ужгородського гурту"Схід сонця."



Пісні, запальні танці, конкурси, поетична естафета , святковий феєрверк додали позитивного настрою до справжнього Дня народження.
















Отже, в цей день щирі серця бібліотекарів віддали частку свого тепла мешканцям рідного міста та довели, що можуть працювати з громадою. 
Без сумніву, свято вдалося.



Немає коментарів:

Дописати коментар