Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

четвер, 5 квітня 2018 р.

Тиждень дитячого читання

Відкриття  тижня  дитячого читання розпочалося з вуличної акції "Хай Ужгород читає-бо книга нас усіх єднає". Дітки залюбки занурилися в казково - книжкову країну, отримали задоволення від вуличного читання , розширили  свій світогляд про дім, в якому живуть книги . Молоді батьки були озброєні інформаційними листівками "Як привити дитині любов до читання".



Доречним цього тижня був "День сміху". Учням 2-А класу ЗОШ №3 до душі припав "Урок гарного настрою". За годину малеча зробила кругосвітню мандрівку з "комп'ютерним генієм Котом Базіліо" та довідалась, які традиції святкування 1 квітня в різних країнах світу. А ще, школярам вдалося відповісти на всі каверзні питаннячка бібліотекарів та вправно продекламувати гуморески (кращою була Медуніца Ніка). В дарунок учні тримали за І-місто "Намисто з цукерок", а за ІІ-"Намисто з бубликів".







 Книголюби мали можливість ділились читацькими захопленнями на "Літературних посиденьках", а бібліотекарі визначали переможців конкурсу дитячого читання "Книгоманія-2018".  Важко було визначити переможців  , адже стало зрозумілим, що наші читачі не тільки люблять читати, а й можуть чудово передати прочитане.  Дипломи переможця ІІ-го етапу отримали Джахман Анастасія та Лийнарт Максим.

 Надзвичайною популярністю користувалась книжкова виставка "Літературна палітра". Напередодні бібліотекарі провели бліц-опитування дітей 5-9 класів, на тему: "Якого кольору весна?". Більшість однозначно підтвердили, що Весна-зеленого кольору. Тому цей тиждень був приурочений "Неділі зеленої книги".


Всі заходи, що були проведені були цікаві, оригінальні та такі, що запам'ятаються надовго, адже допомогли дітям відчути радість спілкування з друкованим Словом. 


Немає коментарів:

Дописати коментар