Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

четвер, 15 грудня 2016 р.

Новорічно-Різдв'яні заходи

Новий рік ступає на поріг. Це той період, коли люди найбільше вірять у дива і казку. Цікавим та вражаючим, магічним та дивовижним каскадам масових заходів переплетені ці дні. Напередодні Новорічно - Різдвяних свят в бібліотеці зібралися дітки з батьками, які вимушено переміщені із зони АТО. Спільно з  працівниками Ужгородського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,  будинку культури та бібліотекарями ми намагались передати святковий дух, який вирує під час Коляд у нашому Карпатському регіоні. Присутні вивчили декілька колядок та отримали майстер-клас по виготовленню новорічних прикрас від Наталі Тесовської.


"Витинаночка моя чудова! Хай бібліотека моя буде казкова"- девіз "Школи  декорування", що діяла протягом тижня  .

 Також бібліотечний Миколай відмітив  активних маленьких користувачів  (учнів 1-А кл. ЗОШ №5, вчитель Н. Вашкович) , подарувавши на згадку чудовий подарунок-книжку.


15 грудня зустрічі з Миколаєм дочекались і учні 3-Б класу ЗОШ №5(класний керівник А. Ігнатова ). Літературно-музичне свято "Миколай, Миколай ти до нас завітай" припало до душі присутнім батькам. Звучали пісні на честь святого у виконанні Марини Лавринишинець  та вихованців творчої студії під керівництвом Вікторії Ковач.






Від Миколая кожна чемна дитна отримала солодкого приза, а різочки залишились Антипкові.



Немає коментарів:

Дописати коментар