Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

середу, 14 вересня 2016 р.

«Бібліотечний вересень»


Перший місяць осені напружений не тільки в освітніх закладах. Початок нового навчального року привносить в бібліотечне життя інший ритм, новий формат роботи. О цій порі бібліотечна родина повниться новими користувачами, адже учні перших класів знайомляться не тільки з шкільними підручниками, а й бібліотекою, що роташована поруч.
13 вересня на гостину до бібліотеки завітали учні 1-А класу ЗОШ №5 (вчитель Вашкович Н.М.). Працівники закладу радо зустріли маленьких читачів. Вони ознайомили дітей із книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку «З книгою в майбутнє», книжковими та тематичними виставками, що влаштовані на відділі обслуговування, показали дитячі журнали.
А 15 вересня, учням 1-Б класу (кл. керівник Висоцька С.І.) бібліотекар Світлана Анатоліївна розповіла малечі про історію виникнення книг та як вони потрапляють до бібліотеки.


Зустрічі завершилися переглядом діафільмів. Тепер маленькі користувачі будуть із радістю відвідувати бібліотеку та подорожувати у світ дитячої літератури, тому, що тут можна отримали безліч позитивних емоцій та корисних знань. 




Немає коментарів:

Дописати коментар