Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

пʼятницю, 1 квітня 2016 р.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання

   З 21 березня по 1 квітня в Україні проходив Тиждень дитячого читання. Протягом цього періоду в усіх бібліотеках проводились різноманітні заходи, метою яких було привити любов до читання у молодшого покоління. 
   Користувачі міської дитячої бібліотеки теж не були осторонь цих подій. 
   За цей час читачі мали змогу побувати на рандеву з книгою "Читайте з нами ураїнське", де було представлено книгу В.Нестайка "В країні Сонячних Зайчиків". Діти дізнались цікаву історію написання трилогії та послухали уривок з твору "В країні Місячних Зайчиків". А представляв книгу маленький Зайчик, зроблений бібліотекарями.
Маленьким корситувачам, а це були учні 1-Г та 2-В класів СШ № 5 (вихователь ГПД Антоніна Бабич), дуже сподобалась розповідь, тож після заходу вони вибрали книги додому. 





   Щоб діти краще сприймали творчість  письменника, для них було проведено калейдоскоп казок "Діафільм переглядай-казку пригадай", де учні 1-В класу СШ №5 (вихователь ГПД Наталя Вашкович) познайомились з відомим казкарем світу Ш.Перро та його казками. З ними було проведено вікторину по відомих творах. А насамкінець діти переглянули діафільм "Кіт у чоботях".




   Для вихованців спеціальної школи-інтернат для глухонімих дітей проведено екскурсію, на якій вони ознайомились з відділами бібліотеки, переглянули книги, а також із задоволенням переглянули діафільм "Ну, постривай", адже вони ще не бачили таких ретро мультфільмів.
 Кожен з присутніх знайшов щось своє в бібліотеці: учні початкових класів мали можливість погратись в ігровому куточку,  почитати  журнали; старшокласники - посидіти у Wi-Fi; хто любить малювати - переглянути виставку малюнків учениці 9 класу Ліліани Сливки, оформлену в книгарні.



   





   Але на цьому заходи в бібліотеці не закінчуються, бібліотекарі будуть і надалі прививати любов до читання молодшому поколінню.

Немає коментарів:

Дописати коментар