Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

вівторок, 1 березня 2016 р.

Цілюща криниця Юлії Драгун

    В Ужгородській міській дитячій бібліотеці відбулася зустріч з дитячою письменницею краю - Юлією Драгун, яку проведено в рамках проекту "Все Закарпаття читає дітям".

   На цю зустріч завітали учні 1-2 х класів СШ № 5 із вихователькою ГПД Антоніною Бабич. Діти переглянули презентацію про творчий шлях письменниці. Було організовано книжкову виставку,  де діти ознайомились з книжками, які вийшли з друку видавництва " Карпати" протягом 2009 - 2015 років. Серед них: " Хто раніше всіх встає", " Горнятко доброти"," Зернятка мудрості", " Веселіться Верховинці" та інші, всього 11 книжок. Одна з них видана чеською мовою. За свою невтомну працю Юлія Юріївна неодноразово нагороджувалась грамотами дипломами, а нещодавно Президент України Петро Порошенко нагородив її медаллю 
"За працю і звитягу". 


   На цьому ця щира, привітна, невтомна Юлія Драгун  не зупиняється. Наразі вже готові до друку ще 2 книжки, з яких письменниця зачитала  деякі уривки та вірші.  З свого боку діти задавали свої запитання, на які отримали вичерпні відповіді.





   Щоб краще ознайомитися з творчістю письменниці, більшість дітей захотіли взяти з бібліотеки книжки.
  В рамках проекту "Все Закарпаття читає дітям" будуть і надалі проводитись зустрічі з відомими людьми краю.   
        
         



                                  

Немає коментарів:

Дописати коментар