Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

пʼятницю, 25 вересня 2015 р.

Персональна виставка Валерії Замули

   В дитячій бібліотеці знову свято. Цього разу відбулось відкриття персональної виставки художніх робіт вихованки творчої групи "Весела палітра" Валерії Замули. Дівчині всього 13 років, а вона вже творить красу своїми руками. На виставці можна побачити малюнки, картини, аплікації, роботи в стилі батік, а також футболки, розмальовані руками юної художниці.









   Кажуть , що кожна дитина народжується із зерням у руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. Зерно любові до малювання посіяла у Валерії  Ангеліна Андріївна Турак, засновниця творчої групи, а пророщує це зерно теперішня наставниця Ксенія Рибалко, які були присутні на відкритті виставки своєї учениці. 




   На святі була і художниця творчого об"єднання "Барви Карпат" Елеонора Карабінцева, картини якої милували око відвідувачів бібліотеки протягом літа. Вона відмітила талант Валерії Замули та побажала їй творчого натхнення. 


   Щоб прикрасити свято, до бібліотеки завітали учні Ужгородської дитячої музичної школи №1 ім.П.Чайковського Перегинець Ілля та Скляров Віктор (викладач Бугра Надія Михайлівна), які також продемонстрували свої таланти гри на гітарі.




   Після закінчення урочистостей всі присутні мали змогу познайомитись з роботами Валерії Замули.




А всіх, хто не був на відкритті ,
щиро запрошуємо переглянути виставку за адресою:
м.Ужгород
пл.Б.Хмельницького, 3

Немає коментарів:

Дописати коментар