Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

середу, 27 травня 2015 р.

Літературна зустріч з Галиною Малик

   В рамках проведення фестивалю-ярмарку "Книга-фест" на базі дитячої бібліотеки проведена зустріч з відомою не лише в краї, а й поза його межами поетесою та прозаїком Галиною Малик.

 З самого дитинства діти чують її вірші, читають  веселі та цікаві твори. А зараз учні 4-А класу СШ №5 (класний керівник Людмила Кияк) мали можливість познайомитись з автором своїх улюблених творів. Багато віршів поетеси включено до шкільної програми, тож учні вже не раз зустрічались з її творчістю. 


  З під її пера вийшли всім відомі "Незвичайні пригоди Алі",   "Вуйко Йой", "Принцеса Мішель і король Грифаїни", "Бабусина книжка", "Улюблені вірші", "Незвичайна книжка", більшість з яких були представлені на книжковій виставці "Мандри у вигаданий світ".


   Про всі свої книги Галина Миколаївна розповідала з великим задоволенням. А коли поетеса почала читати свої веселі вірші, то всі діти хором закінчували їх. 

 На закінчення діти побажали  письменниці натхнення та плідної праці, щоб з під її пера вийшло ще багато цікавих і веселих книг. А для бібліотеки пані Галина подарувала нове видання книги "Незвичайні пригоди Алі", яке вийшло у видавництві "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА".

Немає коментарів:

Дописати коментар