Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

середу, 29 квітня 2015 р.

Сімейний конкурс "Книга пам"яті мого роду"

   До 70-річниці визволення України від фашистських загарбників Українською асоціацією працівників бібліотек для дітей, НБУ для дітей під патронатом Міністерства культури України за підтримки Державної служби України у справах ветеранів та учасників АТО, української спілки ветеранів Афганістану, Національного видавництва дитячої літератури "Веселка" проводиться  сімейний конкурс "Книга пам"яті мого роду".
   Мета конкурсу - формування у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості, виховання шанобливого ставлення до пам"яті про Перемогу і ветеранів Другої світової війни, збереження та усвідомлення знань про історію свого роду, своїх предків, виховання на цій основі поваги до старших поколінь та їхнього вкладу у відстоювання незалежності України.


   Активну участь у конкурсі взяли міська бібліотека для дітей та бібліотека - філія №6 Ужгородської МЦБС.
   Книги представлені дітьми у двох вікових  категоріях:
 читачі 6-11 років: 
Ленарт Тетяна - 8 років





Онисько Михайло - 10 років






читачі 12-16 років:
Гойдаш Анна - 15 років


   Основним завданням конкурсу є збереження пам"яті про події Другої світової війни та подвиги захисників нашої держави, стимулювання пізнавальної активності і самостійності у дітей та підлітків, спонукання учасників до творчості. І нашим користувачам це вдалось. Готуючи свої книги, вони згадали події минулого, звернулись по допомогу до своїх прадідусів та прабабусь, які були свідками тих подій,  а також виявили свої творчі здібності.
  Підсумки обласного конкурсу будуть проводитись в Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва 6 травня , тож бажаємо успіхів нашим учасникам конкурсу.

Немає коментарів:

Дописати коментар