Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

пʼятницю, 26 квітня 2013 р.

Всеукраїнська пересувна виставка дитячих малюнків "Національний банк майбутнього"



  26 квітня  у центральній міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття  пересувної виставки  малюнків переможців всеукраїнського дитячого конкурсу 2012 року  на тему : "Національний банк майбутнього". Цю виставку організував Національний банк України.



  Тут представлено 81 робота дітей з усіх областей України. Відкривав виставку начальник управління Національного банку України в Закарпатській області Коляско Валерій Андрійович.

  Він розповів присутнім про  умови конкурс у, який відбувся минулого року. На відкритті були присутні і переможці цього конкурсу від Закарпатської області Чібізова Юліанна та Табакович Юліанна.

  Але ж яка виставка малюнків  без художників.  На виставці завітала завідуюча кафедрою образотворчого та декоративно прикладного мистецтва Закарпатського художнього інституту, кандидат педагогічних наук Волощук Аліна Володимирівна. Вона зазначила про важливість таких конкурсів для подальшого розвитку дітей як художників.

  Також свою думку висловила і голова Закарпатського осередку "Спілки урбаністів", голова творчого об"єднання "Барви Карпат" Асталош Єва Степанівна.

   А так як це дитячі малюнки , то на відкритті була педагог, художник, письменниця, відмінник народної освіти, заслужений працівник освіти України Турак Ангеліна Андріївна. 
  На базі біблотеки працює творча група "Весела палітра", яку веде Ангеліна Андріївна. Юна художниця "Веселої палітри" Тижук Христина  зайняла 3-тє місце по  Закарпатській області у цьогорічному конкурсі дитячих малюнків "Національний банк майбутнього".

Виставка буде діяти з 26 квітня по 13 травня в Ужгородській центральній бібліотеці для дітей.  
Наша адреса : 
пл. Б.Хмельницького ,3 

           Запрошуємо всіх бажаючих переглянути виставку.

Немає коментарів:

Дописати коментар