Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

середу, 6 березня 2013 р.

Т.Г.Шевченко



    Напередодні Шевченківських днів в Центральній міській бібліотеці для дітей м. Ужгорода відбулася літературно-музична композиція "Великий Тарас завжди серед нас" присвячена 199-ій річниці з дня народження великого Кобзаря.

   Учні 5-В класу  СШ №5 (вчитель української мови та літератури Наталя Вовканець) та 7-б класу ЗОШ№6 (бібліотекар Євгенія Шкурда , вчитель української мови та літератури Наталя Грицина) були ознайомлені з життям і творчістю Тараса Григоровича. Завдяки програмі "Бібліоміст", яка подарувала бібліотеці комп"ютери діти мали змогу переглянути відео про дитинство малого Тараса, послухати пісню "Зоре моя вечірняя" на слова Т.Шевченка.


  Заочно учні побували в музеї великого Кобзаря в місті Каневі, що на Черкащині. Олена Левко поділилася своїми враженнями про цей музей, який їй довелося відвідати . Для порівняння було продемонстровано відео про музей Шевченка в місті Торонто, Канада.



    Та поряд з комп"ютерними технологіями користувачі мали змогу переглянути книжкову виставку "Починайте рідне слово зі сторінки Кобзаря".
  Насамкінець читачам було продемонстровано  презентацію де був представлений  Т.Шевченко як художник.

Немає коментарів:

Дописати коментар