Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

четвер, 21 лютого 2013 р.

Презентація книг Андрія та Наталії Дурунди


  20 листопада  у бібліотеці відбулася презентація 2-х книг:
 " Відкрите серце" Андрія Дурунди та презентація першої книги його дружини -  Наталії Дурунди "Доле орана - переорана".Для пані  Наталії це був дебют. Ця книга як довгоочікувана дитина-первісток вилетіла з-під пера молодої письменниці. В ній описано долі наших краян, які виконували свій військовий обов'язок в Афганістані, а також повісті "Я дарую тобі смерть", " Це щастя, що ти в мене є..." - про вірність першому коханню, яке виявляється сильнішим за всі життеві обставини.


           Свою чергову 11 добірку- книгу " Відкрите серце", Андрій Дурунда присвятив нашому земляку, відомому дитячому кардіохірургу, академіку, доктору медичних наук професору Василю Лазоришинцю - учню відомого Миколи Амосова, уроженцю  с.Сокирниця Хустського району , який працює в столиці України м. Києві. Це третя книга  серії " Роде наш красний", ця серія буде й надалі відкривати видатних людей  Срібної Землі. На вечорі була присутня двоюрідна сестра  дитячого кардіохірурга Тетяна Монич, яка дуже гарно розповіла про його життєвий  шлях, доповнила деякі штрихи до книги.

    Розділити радість творчого тандему завітали їх друзі: письменники Володимир Товтин та Юрій Шип, які присвятили їм свої вірші. З творчими успіхами Дурундів привітали земляки  та приятелі: Михайло Волощук - екс-депутат Верховної Ради України, доктор історичних наук, професор УжНУ Володимир Задорожний, Андрій Сербайло - заступник голови Закарпатської обласної ради, голова товариства верховинців міжгірщини в Ужгороді, колишня працівниця Закарпатського облвійськомату Ніна Гойда та інші.

                      Всі присутні побажали творчому подружжю 
                             нових творчих злетів.

Немає коментарів:

Дописати коментар