Бібліотека працює з 9 до 18 години, вихідний день - субота. Наша адреса: м.Ужгород пл.Б.Хмельницьк

понеділок, 28 січня 2013 р.

Екологія і ми

  Останнім часом природа все частіше дає нам зрозуміти, що вона ображена на нас: то сніг випаде там, де його  ніколи не бачили - в Африці чи на півдні Азії, то дощі затоплять Європу, то посуха залишить без врожаю величезні регіони.
  Зараз все більше людей починає розуміти, що треба вчитися жити в гармонії з природою, підкорятися законам екології - науки про наш спільний дім.
  Адже ми не просто частина природи, вона все більше залежить від нас і страждає від нашої нерозумної, а то й просто злочинної діяльності. 
  Саме темі єдності людини і природи був присвячений семінар "Екологія і ми", який днями пройшов в  центральній міській бібліотеці для дітей. На цьому семінарі піднімалися питання про нанесення шкоди навколишньому середовищу тоді, коли ми навіть не підозрюємо про це: відпочиваючи на природі, проїжджаючи машиною по лісі або полі, збираючи гриби та ягоди, "піклуючись" про диких тварин, коли беремо їх додому. Присутні ділилися своїми думками та досвідом, а також коментували події , свідками яких були самі.

  Завдяки програмі "Бібліоміст" та безкоштовному доступу до Інтернету відвідувачі мали змогу переглянути відео  "Збереження природи", в якому  вказано шкоду , яку людина наносить їй.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар